Zeleninový salát s tuňákem

 

   15 minut        snadné       1 porce        1685 kJ     

 

 

Ingredience:

100 g salátové okurky

2 ks rajčat

2 ks menší cibule

2 ks vejce

1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě

1 ks papriky (žlutá nebo červená)

1 ks salát lollo rosso

1 ks salát lollo bianco (možné nahradit i ledovým salátem)

sůl, pepř, olivový olej, sterilovaná kukuřice (2 – 3 lžíce)

Příprava:

Nejdříve ze všeho uvaříme vejce natvrdo. Poté jej oloupeme a rozdělíme na čtvrtiny.

Následně oloupeme cibuli a nakrájíme na kolečka. Rajčata a okurky po umytí také nakrájíme na kolečka. Papriku nejdříve zbavíme semínek uvnitř a následně rozřízneme podélně na proužky.

Tuňáka necháme trošku odkapat od nálevu, ve kterém se nachází.

Ze salátů (popřípadě ledového salátu) nejdříve odstraníme vrchní listy, které většinou bývají pomačkané a zvadlé. Čerstvé listy otrháme na menší kousky.

Na talíř nejdříve vložíme kousky salátu, nakrájená rajčata, okurky a proužky papriky. Tuňáka můžeme rozdrolit po celém talíři a následně rozložíme kousky vajec (viz. obrázek).

Následně můžeme posypat kukuřicí a krájenou cibulí dle Vaší chutě.

Doporučujeme konzumovat s čerstvou bagetou.

Přejeme Vám dobrou chuť :-)

[Přeskočit navigaci]

VYŠETŘENÍ DNES
jen za 600 Kč
běžně za 1 200 Kč

Objednejte
     si vyšetření
- vyplňte kontaktní formulář

 

Vaši spokojenost GARANTUJEME 100 % vrácením peněz.

VAŠÍ SPOKOJENOST GARANTUJEME 100 % VRÁCENÍM PENĚZ ZA VYŠETŘENÍ.

Zkušenosti
našich klientů

Magda N., 27 let, Písek

Od mala jsem byla vedená k různým sportům a tak jsem neřešila problémy s váhou, dokud se mi na jednom z tréninků nestal úraz. Ten mne donutil...

Více informací

Drahomíra V., 41 let, Praha

Jediným důvodem, proč jsem vyhledala odborníka na výživu, bylo to, že jsem již po delší dobu nemohla snížit svou váhu. Snažila jsem se...

Více informací