Poměrně dlouho jsem se nemohl zbavit své nadváhy, spíše velké obezity. Lhal bych, kdybych řekl, že mě to netížilo a zdravotně neomezovalo. Váha se...
Rozmarýnová panenka s česnekem, rýže natural
15 minut | snadné | 1 porce | 1366 kJ |
Ingredience:
100 g vepřové panenky
7 g olivového oleje
1 stroužek česneku
rozmarýn, špetka čerstvě nahrubo mletého pepře
35g rýže natural v syrovém stavu
sůl
Příprava:
Z prolisovaného česneku, pepře, rozmarýnu a oleje si připravíme marinádu. Z očištěné vepřové panenky si uřízneme 3 plátky o síle 1,5 cm, obalíme v marinádě a necháme 2-3 hod v lednici odležet.
Pečení:
Medailonky orestujeme z každé strany cca 4 minuty (na nepřilnavé pánvi již bez dalšího tuku). Ihned podáváme. Dle chuti můžeme na talíři dosolit.
Vhodné přílohy:
Podáváme s dušenou rýží natural.