Již od své puberty jsem držela spoustu diet. Nikdy se mi však nepovedlo zhubnout a váhu si udržet. Pokaždé jsem zhubla čtyři až pět kilo a poté už...
Rozmarýnová panenka s česnekem, rýže natural
![]() |
15 minut | ![]() |
snadné | ![]() |
1 porce | ![]() |
1366 kJ |
Ingredience:
100 g vepřové panenky
7 g olivového oleje
1 stroužek česneku
rozmarýn, špetka čerstvě nahrubo mletého pepře
35g rýže natural v syrovém stavu
sůl
Příprava:
Z prolisovaného česneku, pepře, rozmarýnu a oleje si připravíme marinádu. Z očištěné vepřové panenky si uřízneme 3 plátky o síle 1,5 cm, obalíme v marinádě a necháme 2-3 hod v lednici odležet.
Pečení:
Medailonky orestujeme z každé strany cca 4 minuty (na nepřilnavé pánvi již bez dalšího tuku). Ihned podáváme. Dle chuti můžeme na talíři dosolit.
Vhodné přílohy:
Podáváme s dušenou rýží natural.