Pečený pstruh s tymiánem

 

   30 minut        středně obtížné       1 porce        1012 kJ     

 

 

Ingredience:

1 ks pstruha

1 svazek tymiánu

1 svazek kopru

1 ks citronu

10 g olivového oleje

2 g mořské soli

Příprava:

Vykuchaného pstruha důkladně omyjeme, osušíme a z obou stran do něj uděláme několik zářezů. Bylinky najemno nasekáme a smícháme je s mořskou solí. V této směsi rybu zvenku i zevnitř obalíme. Citron si omyjeme a nakrájíme ho na tenká kolečka. Břišní dutinu pstruha vyplníme citronem a vložíme do skleněné zapékací mísy.

Pečení:

Takto připravenou rybu pokapeme olivovým olejem a pečeme při 200°C přibližně 15 minut.

Vhodné přílohy:

Podáváme s vařeným bramborem, bramborovou kaší nebo šťouchaným bramborem s jarní cibulkou.

Přejeme Vám dobrou chuť :-) 

[Přeskočit navigaci]

VYŠETŘENÍ DNES
jen za 600 Kč
běžně za 1 200 Kč

Objednejte
     si vyšetření
- vyplňte kontaktní formulář

 

Vaši spokojenost GARANTUJEME 100 % vrácením peněz.

VAŠÍ SPOKOJENOST GARANTUJEME 100 % VRÁCENÍM PENĚZ ZA VYŠETŘENÍ.

Zkušenosti
našich klientů

Jolana V., 38 let, Praha

Již od své puberty jsem držela spoustu diet. Nikdy se mi však nepovedlo zhubnout a váhu si udržet. Pokaždé jsem zhubla čtyři až pět kilo a poté už...

Více informací

Magda N., 27 let, Písek

Od mala jsem byla vedená k různým sportům a tak jsem neřešila problémy s váhou, dokud se mi na jednom z tréninků nestal úraz. Ten mne donutil...

Více informací