Před rokem jsem úplně náhodou narazila na stránky Centra výživy a zdraví. Neslibovali zázraky, jen reálnou šanci udělat něco se svým zdravím....
Candát s bylinkovou kaší
![]() |
25 minut | ![]() |
snadné | ![]() |
1 porce | ![]() |
1575 kJ |
Ingredience:
200 g brambor
1 filet candáta
20 ml mléka
10 g olivového oleje
sůl, pepř, petrželka, citrónová šťáva
Příprava:
Filet candáta důkladně omyjeme a osušíme. Z obou stran lehce osolíme, opepříme, pokapeme citrónovou šťávou a olivovým olejem.
Pečení:
Takto připraveného candáta vložíme na pečící papír a pečeme v rozehřáté troubě při teplotě 150 ̊C přibližně 15 minut.
Vhodné přílohy:
Podáváme s bramborovou kaší, připravenou z vařených brambor a mléka. Do bramborové kaše vmícháme bylinky a podáváme.