Houbové rizoto

 

   20 minut        snadné       1 porce        1834 kJ     

 

 

Ingredience:

250 g hub lesních nebo žampiónů

200 ml netučného zeleninovo-masového vývaru

50 g rýže nejlépe natural nebo bio basmati

30 g cibule

25 g strouhaného sýra 30% t. v s.

7 g olivového oleje

stroužek česneku, sůl, pepř, kmín, citrónová šťáva

Příprava:

V hrnci orestujme na olivovém oleji nakrájenou cibuli a česnek, přisypeme rýži a obalíme tak každé zrníčko. Přilijeme 2/3 vývaru a přivedeme k varu. Osolíme a opepříme, přikryjeme poklicí a na mírném plameni vaříme asi čtvrt hodiny. Podle potřeby přilijeme zbytek vývaru. Mezitím v pánvi na oleji podusíme houby. Osolíme, opepříme a dochutíme citronovou šťávou. Přesuneme je k rýži, přidáme zhruba polovinu eidamu, zamícháme a pod pokličkou necháme ještě deset minut dusit. Podáváme okamžitě, posypané zbývajícím sýrem.

Přejeme Vám dobrou chuť :-)

[Přeskočit navigaci]

VYŠETŘENÍ DNES
jen za 400 Kč
běžně za 700 Kč

Objednejte
     si vyšetření
- vyplňte kontaktní formulář

 

Vaši spokojenost GARANTUJEME 100 % vrácením peněz.

VAŠÍ SPOKOJENOST GARANTUJEME 100 % VRÁCENÍM PENĚZ ZA VYŠETŘENÍ.

Zkušenosti
našich klientů

Magda N., 27 let, Písek

Od mala jsem byla vedená k různým sportům a tak jsem neřešila problémy s váhou, dokud se mi na jednom z tréninků nestal úraz. Ten mne donutil...

Více informací

Jolana V., 38 let, Praha

Již od své puberty jsem držela spoustu diet. Nikdy se mi však nepovedlo zhubnout a váhu si udržet. Pokaždé jsem zhubla čtyři až pět kilo a poté už...

Více informací